Een Dag in het Leven van de Grafisch Ontwerper

Facebook Twitter Email

Elke grafisch ontwerper kan vast en zeker nog de goede oude dagen voor ogen halen, dromend de wereld te verrijken met zijn creativiteit en iemand te vinden die hem daarvoor betaalt. De realiteit ziet er echter helemaal anders uit. Eindeloze meetings, revisies van klanten, lange uren en meestal heel weinig erkenning maken deel uit van de dagelijkse routine en de creatieve dromen zijn vaak niets meer dan lang verloren nostalgie.

De poster hieronder, gemaakt door “Amerikan Made“, is een fantastische manier om een dag in het leven van de grafisch ontwerper te illustreren. Een leuk eerbetoon aan allen die zich in de design wereld begeven. Als je je in deze print kan vinden en als je dromen ver weg lijken, aarzel dan niet om even te stoppen en na te denken over waar je nu weer precies heen wou!

Grafisch ontwerp

Written by

Stein

28 year old web designer from Gent. Graduated as a Master Applied Engineering, ICT, which gives me the necessary technical skills. My true passion however, is design and photography. As founder of Storyline Design Studio I'm always looking for new challenges and edges.

No Comments Yet.

Leave a Reply


Message