Over ons

webdesign gent, creative, stylish, webdesigner, rocket science, rocketMensen zjin gemaakt van vlees en bloed, verhalen en herinneringen. Wij vertalen uw verhaallijn, uw ideeën en wensen naar een unieke, stijlvolle rich media creatie.

Als zelfverklaarde genieën mikken we op het beste in atmosferisch, conceptueel webdesign, gebaseerd op hedendaagse technologieën. Onze webdesigners en fotografen werken het beste concept uit om te visualiseren wat u wil in een originele mix van vindingrijkheid en perfectie.

Storyline Design Studio is een klein webdesign bedrijf uit Gent. Wij blijven bewust klein. Niet alleen omdat het leuk is om zo te werken, maar vooral omdat het een aantal belangrijke voordelen heeft voor u! Zo zijn we flexibel, hebben competitieve prijzen en staan we bekend om onze persoonlijke aanpak.

Met een samenhangend open minded team streven we ernaar u te verbazen en leveren we de beste service die u kan krijgen. Onze manier van werken is gebaseerd op een eenvoudige drie-stappen aanpak die ons toelaat te doen waar de goed in zijn: onze creatieve grenzen opzoeken. Het laat u toe om u te concentreren op uw business…

  • Creatief webdesign van eenvoudige kwaliteitswebsites tot gesofisticeerde CMS en Blogs
  • Grafisch ontwerp en huisstijl: logo, visitekaartjes, flyers, …
  • Fotografie met een creatieve toets en een artistiek gevoel

Wij zijn van die mensen die de laatste trendy gadgets hebben, die schoonheid boven functionaliteit verkiezen en treinen boven auto’s. Wij zijn visuele communicatoren met een oog voor deatil en kleur!

Contacteer ons nu en vraag uw vrijblijvende gepersonaliseerde offerte aan voor uw toekomstig project.

Hoe we te werk gaan

1
Vertel ons uw verhaal

Vertel ons uw ideeën, filosofieën en wensen zodat we u en dat waar u het meest van houdt kunnen leren kennnen.

2
Wij vertalen uw verhaallijn

Nu we de perfecte sfeer kennen, werken we een uniek concept uit in een stijlvol webdesign dat u onderscheidt van uw concurrenten.

3
We doen waar we goed in zijn

Door middel van hedendaagse technologieën zetten we uw concept op in een unieke website waarvan mensen “wow!” zeggen.

Geloof ons, It ain’t rocket science!